Uskoin aina Kimin nopeuteen.

Fonte: MTV3.fi

Formulamestari Emerson Fittipaldi katsoo Lotus-tallin ja Kimi Räikkösen omaavan potentiaalisen yllättäjän ainekset taistelussa kauden maailmanmestaruudesta.

Lotus-kuskit Räikkönen ja Romain Grosjean nousivat molemmat sunnuntaina ajetun Bahrainin GP:n palkintokorokkeelle. Räikkönen kävi kovan taistelun kisan voitosta Red Bull -tallin Sebastian Vettelin kanssa, mutta joutui lopulta tyytymään kakkostilaan.

Fittipaldille Räikkösen nopeus ei tullut yllätyksenä. Brasilialainen uskoo suomalaiskuskin ja Lotuksen voivan muodostaa jo tällä kaudella mestaruustason yhdistelmän.

- Renkaiden kaltaisten muuttujien takia on aina vaikea sanoa, olisiko hän kyennyt ohittamaan Vettelin, mutta he molemmat ajoivat mahtavan kisan. Uskoin aina Kimin nopeuteen. Mestari ei koskaan menetä vauhtiaan, mutta olin mukavasti yllättynyt siitä, ettei häneltä kulunut lainkaan aikaa sopeutua uusiin autoihin ja renkaisiin, Fittipaldi kertoi.

- Lotuksella on mahdollisuus ottaa mestaruustaistelussa mustan hevosen rooli. Olen todella iloinen siitä, että se tapahtuu tänä vuonna, jolloin juhlin Lotus-tallin kanssa voittamani mestaruuden 40-vuotispäivää, jatkoi Fittipaldi.

Bah! Me surpreeendi com o Emerson, simpatizo com ele, somente um cara que já foi campeão de formula 1 para saber que o piloto nunca esquece, e com o Kimi não iria ser diferente.
Mais um a contabilizar que o Kimi tem chances de brigar pelo titulo!

Beijokas
Myn

Kimi Brasil 2015. Tecnologia do Blogger.